Arend's geheim

Vergeten
groenten

Moderne (kas)groenten en fruit hebben vaak een prachtige vorm en kleur, maar dat is ten koste van hun smaak. Arend probeert uiteraard ook te bereiken dat alles er mooi en gekleurd uit ziet maar vaak wel in een andere setting.
En: onbespoten, van eigen bodem, lekker dichtbij.

Kom ze eens
proberen!

Dit zijn ze!

Pastinaak
Je kunt pastinaak rauw, gekookt of gestoofd eten. Denk aan herfst salades, stamppot en soepen. Het is in Nederland een echte wintergroente.
Aardperen
Oorspronkelijk uit Afrika, maar doet het ook goed in Nederland. De knol is eetbaar, het loof niet.
Peterseliewortel
De peterseliewortel kan je koken en stomen. De wortel wordt vaak geserveerd in soep en stamppotten.
Postelein
De verfijnde, scherpe, licht-zure smaak van postelein past in tal van gerechten.
Paksoi in bloei
Heel goed te eten en je krijgt er nog handleiding bij hoe je van de bloemetjes kunt genieten op je bord.
Rammenas
Rammenas wordt meestal rauw gebruikt om een scherp accent te geven aan salades of als borrelhapje.
Meiraap
Scherp en radijs-achtig van smaak. Gekookt is de knol lekker zacht en mals en licht zoet van smaak.
Mierikswortel
Het is een bitter, pittig kruid en de smaak heeft wat weg van mosterd.
Kapucijner 'Blauwschokker'
Peulvruchten met een heerlijke zoete smaak. Lekker om gekookt te eten met spekjes. Rijke oogst dit jaar!
Mizuna
Japanse mosterdsla, in een groene en rode variant. Met een mild peperige smaak. Het is familie van de raapsteel.